BRIELLE, 19 september 2016
BRUISEND FEEST BIJ CAC ’T AKCENT EN VERPLEEGHUIS CAREYN DE PLANTAGE

De feestmaand september 2016 is ingeluid bij CAC ’t Akcent en Careyn de Plantage!
Het team van CAC ’t Akcent heeft een heerlijke Barbecue georganiseerd voor de externe klanten die het Activiteitencentrum wekelijks bezoeken. Zij konden samen met hun partner genieten van al het lekkers tijdens deze zwoele zomeravond. De zomer werd met elkaar op een gezellige manier afgesloten.

De Stichting Vrienden van de Plantage heeft geweldige sponsoren gevonden om deze feestmaand compleet te maken. Op donderdag 15 september 2016 werden de bewoners van verpleeghuis Careyn de Plantage getrakteerd op een maaltijd met een feestavond. Er stonden maar liefst 4 menu’s op de kaart waar de bewoner uit konden kiezen. Na het toetje werd het Brabantse lied van Schrobbelèr ingezet. De sfeer zat er al direct goed in. De Schrobbelèr meezingcourant werd uitgedeeld door zangeressen Merel en Nikki, Troubadour Johan zorgde voor de muziek en er werd uit volle borst meegezongen door alle bewoners. De 3 kernwaarden van Schrobbelèr zijn: glimlach, warmte en vriendschap. Dit waren ook de 3 kernwaarden van deze dag!!!!!

Marjo de Koning heeft deze kernwaarden vastgelegd in het maken van de foto’s.

Namens alle bewoners, vrijwilligers en medewerkers bedanken wij de Vrienden van de Plantage voor deze onvergetelijke dag!!!!!
De maand is nog niet voorbij, want er wacht nog een verrassing voor de bewoners die gekozen hebben om op pad te gaan…………… wordt vervolgd!

Voor €15,– per jaar bent u al donateur van Stichting Vrienden van de Plantage, zie de site: https://www.svvdp.nl

Deze dag is mede tot stand gekomen door de inzet van alle vrijwilligers die geassisteerd hebben. Mocht u interesse hebben in het vrijwilligerswerk binnen onze organisatie neem dan contact op met Jacqueline van Barneveld, regisseur Welzijn: 0181-476000 E: j.vanbarneveld@careyn.nl